vrijdag 13 april 2012

Vrijdag de 13e.... nog 13 nachtjes!

Nog 13 keer naar bed en dan....: GAAN WE OP VAKANTIE!! Hoihoihoihoihoihoihoihoi!

De enige kink in de kabel op dit moment: de lancering van de Atlas V-raket is uitgesteld, KAK!. Nu is er pas een lancering op 30 april. En da's nou net de dag dat we de Miami Marlins gaan toejuichen. Zucht... Luxeproblemen. 

Van vakantiestress overigens nog niets te bekennen. Vakantiekriebels des te meer! We zijn natuurlijk volleerd Amerika-gangers na onze trip van vorig jaar, dus we weten precies wat we het afgelopen jaar vreselijk hebben gemist.
En daar gaan we bijna!! 
Van werken is haast geen sprake meer... er wordt slechts gefantaseerd over een dikke SUV, luxe hotels, gigantische supermarkten, een belachelijk bruin kleurtje en HEEL VEEL SHOPPEN! 

Het enige waar we nog niet over uit zijn; hoe gaan we die donderdag naar Schiphol? Met het openbaar vervoer of geheel in stijl met de taxi? Maar ja, als dat de hersenkrakers van dit moment zijn, dan hebben allemaal weer lekker voor elkaar! 

1 opmerking:

  1. Nu nog heel even volhouden en dat kunnen jullie... Weet niet waar jullie wonen maar donderdag is altijd druk op de weg, misschien kun je de vind ervoor al naar Schiphol, dan zijn het nog maar 12 nachtjes:-)

    BeantwoordenVerwijderen