dinsdag 24 januari 2012

De symboliek van Hibiscus (en een rib uit 't lijf)

'n Hibiscus (ook wel een Chinese Roos, mensen!)
Na zes keer slikken hebben we het duurste hotel van onze vakantie geboekt. Dat op Key West. We slapen voor een nooit meer te noemen hoog bedrag (wat nog redelijk 'goedkoop' is, vergeleken met de rest) in het Best Western Plus Hibiscus Motel, midden in het oude centrum van Key West. Dat is absoluut een toppertje. De ligging is briljant, we kunnen gewoon onze auto kwijt, alles is op loopafstand en we hebben een gratis ontbijt.

Maar uiteindelijk gaf de naam van het hotel natuurlijk de doorslag. We zitten er precies op onze trouwdag en de Hibiscus staat toch een beetje symbool voor Maui... Dus ja, als je dan toch weer in een soort paradijselijk oord zit, dan ook maar weer helemaal in thema.

We zijn nu bijna rond met de reis, en kunnen dus bijna de begroting definitief gaan maken. We hebben ook al op een rijtje gezet wat we graag zouden willen doen. En geloof ons, we krijgen het nog druk! Maar omdat er veel meer rust in deze reis zit, dan in onze hysterische roadtrip door het Zuid-Westen, is er meer plek voor leuke dingen als; bootje varen, sportwedstrijden bezoeken en snorkelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten